Anjan Onnenlähde

Anja Hämäläinen

Tein elämässäni suuren muutoksen, kun vuonna 1993 muutin Helsingistä Sumiaisiin. Oikeastaan muutosprosessini alkoi jo 1990, ja eteni askelma kerrallaan kuljettaen minut tänne kauniiseen keskisuomalaiseen pitäjään. 11 vuotta myöhemmin siirryin vielä kirkonkylästä tänne sivukylälle entiseen kyläkouluun. Onnenlähteen avajaiset olivat 11.1.2005.

Helsingissä helpotin työkavereideni päänsärkyjä ja hartiakolotuksia hieromalla ja tuo harrastus muuttui matkan varrella, koulutuksen myötä mahdollisuudeksi siirtyä uuteen leipätyöhön ja sen myötä uudelle paikkakunnalle.

Tuo matkani, sen alkuun panevasta ajatuksesta alkaen, aina tähän päivään saakka on ollut henkisesti hyvin kasvattava ja opettavainen. Se on tarina, jonka kertominen tässä ei ole mahdollista, sen verran useita, aina askeleen eteenpäin vieviä ja tarkoituksenmukaisia yhteensattumia kohtasin.

Luottamus intuitioon, itsensä kuuntelemisen tärkeyteen ja ajatuksen voimaan, siis siihen, että elämä kyllä kantaa, kun olemme rohkeasti oman elämämme ohjaksissa, on minulla kokemusteni myötä horjumaton.

Pidän edelleenkin kovasti hierojan työstäni. Päätyökseni on kuitenkin nousemassa kurssit ym., joissa jaan eteenpäin kaikkea sitä, mitä olen oman elämänkokemukseni myötä oppinut sekä mitä lukuisilta erilaisilta kursseilta on matkaani tarttunut.

Elän siis jälleen muutoksen ja toimintani uudistamisen aikaa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Onnenlähteelle!

Anja Hämäläinen